VJEŽBA 1 Kvalitativna analiza organskih spojeva 1</a
VJEŽBA 2 Kvalitativna analiza organskih spojeva 2
VJEŽBA 3 Metode čišćenja i odjeljivanja 1
VJEŽBA 4 Metode čišćenja i odjeljivanja 2
VJEŽBA 5 Metode čišćenja i odjeljivanja 3
VJEŽBA 6 Metode čišćenja i odjeljivanja 4
VJEŽBA 7 Određivanje vrelišta i tališta organske tvari
VJEŽBA 8 Dobivanje i svojstva metana
VJEŽBA 9 Dobivanje i svojstva etena
VJEŽBA 10 Dobivanje i svojstva etina
VJEŽBA 11 Opća reakcije za dokazivanje alkohola
ekolozi_vježbe_pon
VJEŽBA 12 Fizikalna svojstva alkohola. Dobivanje apsolutnog etanola
VJEŽBA 13 Natrijev etoksid. Alkoholno vrenje. Samozapaljenje glicerola.
VJEŽBA 14 Fenol, Eter
VJEŽBA 15 Dokazivanje karbonilne skupine
Vjezba 16 Svojstva karboksilnih kiselina
Vjezba 17 Sinteza i svojstva octene kiseline
Vjezba 18 Reakcija benzojeve kiseline i natrijeve luzine
Vjezba 19 Dobivanje etil-acetata i ispitivanje njegovog mirisa
Vjezba 20 Odredivanje stupnja kiselosti mlijeka
Vjezba 21 Ekstrakcija limunske kiseline iz limuna
Vježba_22_Masti_i_ulja
Vježba 23 Sapuni i detergenti
Vježba 24 Suha destilacija drva
Vježba 25. Polimerizacija
Vježba 26. Polimerizacija II.
Vježba 25 Svojstva gume
Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Više o upotrebi kolačića pročitajte ovdje. Sve informacije o zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.