Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Više o upotrebi kolačića pročitajte ovdje. Sve informacije o zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.
TERENSKA NASTAVA – Prehrambeno tehnološka škola Zagreb i Pekarnica Zemljic Bregana.
Učenici trećeg razreda (3d) i četvrtog razreda (4d) prehrambeni tehničari u pratnji svojih profesora prehrambene skupine predmeta : Biškup Nikole, Hostić Davora, Kocijan Ivane i Kokot Karmen, realizirali su terensku nastavu iz stručnih predmeta u praktikumu Prehrambeno tehnološke škole gdje su ih srdačno dočekali učenici i prezentirali im proizvodnju čipsa od jabuke i pripremili im bogatu degustaciju proizvoda njihovog praktikuma. Nakon toga uslijedio je nastavak realizacije terenske nastave u Pekarnici Zemljič gdje su učenici također srdačno primljeni od strane vlasnice Renate Kruhan koja ih je upoznala sa kompletnim proizvodnim pogonom i slijedom faza u proizvodnji različitih konditorskih i pekarskih proizvoda.
Cilj organizacije takvog oblika terenske nastave tj. učenja je u donošenju svježine u način interpretacije nastavnih sadržaja sto je svakako ostvareno. Slijedi prezentacija u privitku!